Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Grootste assortiment uit eigen magazijn

Goede bereikbaarheid per telefoon of e-mail

Betaal direct met iDEAL of achteraf

Achteraf betalen kan binnen 14 dagen

Verzendkosten boven €50,- zijn €2,95

Wij leveren binnen Nederland enBelgië.

14 dagen de tijd om teruilen en retourneren.

Lees meer over onzegarantieprocedure.

123-3D.nl Het goedkoopste 3D filament!

123-3D.nl is de online specialist op het gebied van 3D-printen. U bestelt uw3D printer, het beste kwaliteitfilamenten al uw3D printer partseenvoudig online in de webshop. Naast de beste prijzen voor o.a. ABS,PLAofPETGfilament kunt u bij elke bestelling rekenen op een razendsnelle levering en een uitstekende service.

Het uitgebreide assortiment van 123-3D.nl bestaat uit alles voor uw 3D printer. Filament, kapton tape en alle overige 3D printer supplies worden tegen de laagste prijzen direct uit voorraad geleverd.

Door de verschillende eigenschappen van de 3D-printmaterialen is het belangrijk om het juiste filament type voor uw object te kiezen. Kies voor een sterk, licht buigzaam plastic als ABS of HIPS, of gebruik PLA om perfecte details en scherpe randen te printen. Ook hebben wij diverse oplosbare filament types in het assortiment die ideaal zijn als ondersteuningsmateriaal.

Alle kleuren3D pen filamentbestelt u bij 123-3D.nl eenvoudig in kleine hoeveelheden. Selecteer zelf uw favoriete kleuren of kies voor n van onze kleurensets. Met meer kleuren haalt u nog meer uit de 3D-pen!

Bestel alle onderdelen voor uw 3D-printer eenvoudig bij 123-3D.nl

Al uw losse3D-printeronderdelenbestelt u bij 123-3D.nl in de juiste hoeveelheden. Van schroefjes en framecomponenten tot elektronica. Wij hebben een ruime voorraad, dus u kunt de volgende dag al met uw onderdelen aan de slag!

Aan de slag met 3D-printen? Bestel uw complete3D-printerbij 123-3D.nl en ga direct aan de slag. Er zijn geschikte printers voor beginners, maar ook voor gevorderden. Ga direct aan de slag en print kant-en-klare of eigen ontwerpen.